דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 512 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כרוב ממולא נוסח מרכז אירופה
  • 1 מבשלים את הכרוב ללא הגבעול במים רותחים וסיר מכוסה כרבע שעה.
  • 2 מכינים את המצע מ- 2 קופסאות עגבניות מרוסקות (200 גרם כל אחת), כף סוכר, כפית מלח ים, 2 קופסאות רסק עגבניות (100 גרם כל אחת), כרוב כבוש, 2 כוסות מים רותחים, כף פפריקה מתוקה וכפית פפריקה חריפה.
  • 3 כשרותח, להוריד לאש קטנה.
  • 4 מוציאים את הכרוב, מפרקים בעדינות את העלים ומכינים אחד על
  • השני.
  • 5 מערבבים היטב את חומרי המלית - אורז חצי מבושל ומסונן (מבושל כמו אטריות - אלדנטה), בשר בקר טחון, חצי כוס ירקות מיובשים במים חמים (להוציא את המים לפני הבישול), חצי כוס מהמצע שהתבשל, כפית מלח ים, כף פפריקה מתוקה וכפית פפריקה חריפה.
  • 6 לגלף את החלק הקשה של העלה. לשים כף גדושה מהמלית, לסגור את הצדדים ולגלגל.
  • 7 לשים במצע הרותח. כשנגמר המילוי, לשים את העלים שנשארו על הממולאים ולכסות.
  • 8 לבשל באש קטנה לפחות שעה וחצי.
  • 9 בתיאבון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 7.4% 37.7% 48.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב