דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 76 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד חגיגית
  • 1 בסיר ממיסים על הגז חמאה, סוכר, 200 גרם שוקולד מריר וחלב.
  • 2 לאחר שהסוכר נמס מוסיפים 5 ביצים אחת אחרי השניה וקמח מנופה.
  • 3 אופים ב- 160 מעלות כ- 40 דקות (רצוי בתבנית לב).
  • 4 לאחר שהעוגה מוכנה מכינים גנאש: מחממים שמנת מתוקה כמעט לסף הרתחה, מכבים ומוסיפים 200 גרם שוקולד מריר.
  • 5 מערבבים היטב עד להמסה מוחלטת של השוקולד ושופכים על העוגה.
  • 6 לצפות היטב גם את צידי העוגה.
  • 7 הצעת קישוט - מצמידים לשוליים חצאי גליליות, מעטרים את העוגה בקליק עיגולים וכותבים על העוגה מה שרוצים (אני רשמתי ברויאל).
  • 8 בהצלחה חיוך
טיפ למתכון
קישוט בוופל גלילית, אצבעות שוקולד, קליק.

מתאים גם לילדים!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 42.4% 8.6% 47.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.75 (0.77 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב