דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 198 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן עד שיזהיב (יש לשים לב ולא לחמם את השמן יותר מדי בטרם מטגנים את הבצל).
  • 2 מוסיפים את הפטריות הפרוסות (ניתן להשתמש גם בפטריות שמפיניון מקופסא אך מומלץ טריות), מטגנים עד שמוכנות, תוך כדי ערבוב.
  • 3 בינתיים שוטפים היטב ומסננים את האורז.
  • 4 מוסיפים את האורז לבצל והפיטריות, מטגנים כ- 2 דקות תוך ערבוב מתמיד.
  • 5 מוסיפים את רוטב הסויה ומטגנים תוך ערבוב עוד כדקה.
  • 6 מוסיפים 1/4 2 כוסות מים, מתבלים, מביאים לרתיחה ומעבירים לאש קטנה. מבשלים מכוסה במגבת עד שהמים נספגים (כ- 40 דקות).
  • 7 מערבבים במזלג, משהים כ- 10 דקות נוספות מכוסה, מגישים לצד שעועית ירוקה/תרד מאודה ומנת חלבון
  • 8 בתיאבון.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.2% 12% 13.6% 64.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב