מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 100 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 באמצעות השמן מטגנים את האפונה היבשה המסוננת ממים. מוסיפים את שאר הירקות.
- 2 מקרמלים (מטגנים תוך כדי ערבוב - חוץ מהשום, האפונה הקפואה והקבנוס) ומוסיפים את המים הרותחים, התבלינים ותרכיז המרק.
- 3 מרתיחים ומבשלים על אש קטנה למשך 45 דקות.
- 4 מוסיפים את האפונה הקפואה, השום והקבנוס וממשיכים לבשל עוד חצי שעה.
- 5 להגיש חם
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
10.4% |
21.4% |
16.2% |
52% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב