דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 100 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 באמצעות השמן מטגנים את האפונה היבשה המסוננת ממים. מוסיפים את שאר הירקות.
  • 2 מקרמלים (מטגנים תוך כדי ערבוב - חוץ מהשום, האפונה הקפואה והקבנוס) ומוסיפים את המים הרותחים, התבלינים ותרכיז המרק.
  • 3 מרתיחים ומבשלים על אש קטנה למשך 45 דקות.
  • 4 מוסיפים את האפונה הקפואה, השום והקבנוס וממשיכים לבשל עוד חצי שעה.
  • 5 להגיש חם חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אילה מגל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)117117
חלבונים (גרם)4.23 4.23
פחמימות (גרם)1414
מתוכן סוכרים (גרם)1.75 1.75
שומנים (גרם)5.59 5.59
מתוכם שומן רווי (גרם)1.35 1.35
כולסטרול (מ"ג)7.31 7.31
נתרן (מ"ג)726.93726.93
סיבים תזונתיים (גרם)2.73 2.73
מים (גרם)57.3557.35
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)162.39162.39
ויטמין B (מ"ג)1.461.46
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.870.87
ויטמין B5 (מ"ג)0.260.26
ויטמין B6 (מ"ג)0.180.18
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)17.1717.17
ויטמין C (מ"ג)8.648.64
ויטמין E (מ"ג)0.230.23
ויטמין K (מק"ג)40.2740.27
סידן (מ"ג)20.5920.59
ברזל (מ"ג)0.570.57
מגנזיום (מ"ג)15.6615.66
זרחן (מ"ג)39.939.9
אבץ (מ"ג)0.340.34
אשלגן (מ"ג)216.4216.4
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.4% 21.4% 16.2% 52%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.37 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.