דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 46 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחם בירה ללא גלוטן
גם לחם בירה יכול להיות ללא גלוטן
  • 1 שמים את הקמחים, אבקת אפייה, סוכר ומלח בקערה ומערבבים.
  • 2 מוסיפים את הביצים והבירה ומערבלים את כל החומרים לבלילה חלקה. מוסיפים איזו תוספת שאוהבים.
  • 3 יוצקים לתבנית אינגליש קייק או מפרידים לכמה קעריות, מוסיפים תוספת שונה לכל אחת מהן, מוזגים ואופים כלחמניות בתבנית שקעים משומנת.
  • 4 אופים בחום בינוני של 180 מעלות כ- 40 דקות עד שפני הלחם משחימים.
  • 5 בתיאבון חיוך
  • התוספות:
  • 1 זיתים מגולענים חתוכים או פרוסים.
  • 2 עגבניות מיובשות ומושרות בשמן זית - קצוצות.
  • 3 גרעינים ו/או אגוזים שונים - גרעיני חמנייה, דלעת, אגוזי מלך קצוצים גס וכדומה.
טיפ למתכון
הלחם טעים אך לא מתאים להכנת כריכים כיוון שהוא קצת מתפורר. מעולה ליד כוס שתיה עם ממרחים שונים. מומלץ להוסיף תוספת שתיתן טעם ללחם.

הערך התזונתי לא כולל את הבירה ללא גלוטן. הערכים התזונתיים מתייחסים ללחם ללא תוספות. לשים לב בעת הקנייה של קמח שיבולת השועל כי הוא ללא גלוטן (שרשום על האריזה).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 15% 13.4% 67.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב