דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדות במילוי שמנת ושוקולד בלגי
  • 1 מקציפים ביצים שלמות וסוכר עד הכפלת הנפח.
  • 2 מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח בתנועות קיפול.
  • 3 משמנים תבנית אפייה ומניחים מעל נייר אפייה ומשמנים גם אותו.
  • 4 אופים כ- 10 דקות ב- 170 מעלות.
  • 5 הופכים על מגבת את הרולדה ומגלגלים עד לצינון מלא.
  • 6 מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט וחלב. מורחים על הרולדות, ממיסים את השוקולד במיקרו וזולגים מעל.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף אגוזי מלך מעל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 26.9% 9.6% 63.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב