דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

מנה אחת, 113 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פטריית פורטבלו צלויה ממולאת
  • 1 לנקות את הפטרייה (פטרייה גדולה ולא ממוצעת - בקוטר 8 ס"מ), לא לשטוף, לשפשף את כיפתה בידיים מקומחות.
  • 2 לקצץ את הרגל מהקצה, לחתוך לפיסות ארוכות ולערבב עם בצל ירוק קצוץ, טימין מפורר, גבינת פטה, שמן זית, יין לבן, מלח ופלפל שחור.
  • 3 למלא את פנים הפטרייה בתערובת, לאפות 12-15 דקות בתנור חם להשחמה.
  • 4 לקשט בעירית או בפטרוזיליה טרייה ולהגיש חם.
  • 5 להתענג.

פטריות גדולות כמספר הסועדים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.5% 56.6% 28.2% 10.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב