דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

189 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פטריית פורטבלו צלויה ממולאת
  • 1 לנקות את הפטרייה (פטרייה גדולה ולא ממוצעת - בקוטר 8 ס"מ), לא לשטוף, לשפשף את כיפתה בידיים מקומחות (שימו לב לסעיף הבא - יש צורך ברגלי הפטריות למלית).
  • 2 לקצוץ את הרגל מהקצה, לחתוך לפיסות ארוכות ולערבב עם הבצל הירוק, התימין, גבינת הפטה, שמן הזית, היין הלבן, המלח והפלפל השחור.
  • 3 למלא את פנים הפטרייה בתערובת ולאפות למשך כ- 12-15 דקות בתנור חם להשחמה.
  • 4 לקשט בעירית או בפטרוזיליה טרייה ולהגיש חם.
  • 5 להתענג חיוך

פטריות גדולות כמספר הסועדים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.7% 44.6% 29.9% 17.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.94 (1.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב