דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 262 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מלבנים קטנים של סושי מפורק)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, לא כשרכשרות
סושי מפורק מושלם בגרסא מעניינת במיוחד
דרך מקורית להתפנק על סושי ביתי
  • מרכיבים את הסושי בדיוק כמו בהוראות שלפניכם (חפשו כאן באתר "אורז לסושי" ותגיעו למתכון שלי שצריך אותו כאן במתכון הזה):
  • 1 גוזרים את אצות הנורי לריבועים וחותכים את פילה הסלמון לפרוסות.
  • 2 מהדקים את האורז לסושי בתוך תבנית מאורכת קטנה (ראו מתכון כאמור כאן באתר), מפזרים מעל את האבוקדו, ומקלות המלפפון הירוק (רק החלק הקשה), ומכסים בריבועי אצות נורי.
  • 3 מסדרים יפה גם את פרוסות פילה הסלמון מעל, מורחים מעל ספייסי מיונז וטוגראשי, ומקשטים בבצל ירוק, ביצי טוביקו ורוטב טריאקי.
  • 4 צולים בתנור לוהט שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 5-6 דקות (לא יותר). פורסים מלבן ומניחים על ריבוע של אצת נורי. מהדקים מהצדדים ומתבלים בעוד טוגראשי מעל.
  • 5 מתענגים על סושי מפורק מושלם!
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את האורז לסושי וביצי הטוביקו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 45.9% 23.9% 21.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1 (1.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב