דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 427 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צלי שווארמה הודו
  • 1 צורבים את השווארמה עם השמן בסיר (ניתן להשתמש גם בבשר טרי שקונים באיטליז - שווארמה בשר הודו). מוסיפים את הבצל החתוך שייצרב איתו.
  • 2 כשמתקבל צבע שחום, מוסיפים מים רותחים, ירקות (גמבה ועגבניה חתוכות) ותבלינים.
  • 3 כשרותח שוב, מוסיפים את השום החתוך.
  • 4 מנמיכים לחום נמוך.
  • 5 מכסים ומבשלים כשעה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
חלה טריה הולכת עם זה מצויין.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 23.2% 52.6% 22.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב