דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 427 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 צורבים את השווארמה עם השמן בסיר (ניתן להשתמש גם בבשר טרי שקונים באיטליז - שווארמה בשר הודו). מוסיפים את הבצל החתוך שייצרב איתו.
  • 2 כשמתקבל צבע שחום, מוסיפים מים רותחים, ירקות (גמבה ועגבניה חתוכות) ותבלינים.
  • 3 כשרותח שוב, מוסיפים את השום החתוך.
  • 4 מנמיכים לחום נמוך.
  • 5 מכסים ומבשלים כשעה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
חלה טריה הולכת עם זה מצויין.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אילה מגל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)426100
חלבונים (גרם)44.57 10.43
פחמימות (גרם)195
מתוכן סוכרים (גרם)3.89 0.91
שומנים (גרם)19.63 4.6
מתוכם שומן רווי (גרם)5.49 1.28
כולסטרול (מ"ג)137.5 32.18
נתרן (מ"ג)3,308774.31
סיבים תזונתיים (גרם)1.4 0.33
מים (גרם)147.4734.52
ליקופן (מ"ג)1.310.31
ויטמין A (מק"ג)44.5110.42
ויטמין B (מ"ג)1.140.27
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.50.12
ויטמין B5 (מ"ג)0.190.05
ויטמין B6 (מ"ג)0.320.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)14.533.4
ויטמין C (מ"ג)55.512.99
ויטמין E (מ"ג)0.640.15
ויטמין K (מק"ג)2.780.65
סידן (מ"ג)41.659.75
ברזל (מ"ג)0.760.18
מגנזיום (מ"ג)14.133.31
זרחן (מ"ג)51.7612.11
אבץ (מ"ג)0.340.08
אשלגן (מ"ג)248.7358.22
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.110.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 23.2% 52.6% 22.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.32 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.