דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

19 מנות/יחידות, 84 גרם למנה\יחידה (18-20 מנות (תלוי בגודל הפרוסות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סברינה
הקינוח האידיאלי
  • 1 להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים לקצף קשה.
  • 2 לערבב את החלמונים עם השמן והרום.
  • 3 להוסיף לסירוגין לקצף החלבונים מעט מהחלמונים ומעט מפירורי לחם.
  • 4 להעביר לתבנית עגולה מס` 26 או לתבנית מרובעת.
  • 5 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות או עד שהעוגה משחימה.
  • 6 בינתיים לבשל את הסוכר והמים (מצרכי הסירופ). אפשר להוסיף כף רום.
  • 7 כאשר העוגה מוכנה להרטיב אותה בסירופ, לתת לה להתקרר, לחתוך לריבועים ולהניח על מנז`טים.
  • 8 להקציף את השמנת המתוקה במשך 2 דקות או עד שהקצפת מתקשה (לא להקציף יתר על המידה כי הקצפת נשברת).
  • 9 לקשט את הסברינה בקצפת ודובדבן מסוכר.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה מס` 26 או תבנית מרובעת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 31.3% 7% 60.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב