1. ממיסים על הגז את החמאה והשוקולד המריר (להשתמש בשוקולד מריר 70%).
2. מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר במהירות גבוהה למשך 5-7 דקות.
3. מעבירים את השוקולד המומס לקערה, ומקפלים לתוכו את קצף הביצים.
4. מנפים לתוך התערובת קמח ואבקת אפייה ומערבבים לתערובת אחידה.
5. מוסיפים את השוקולד צ`יפס (כוס שוקולד צ`יפס מריר וכוס שוקולד צ`יפס לבן) ואת האגוזים (חצי כוס אגוזי מלך קצוצים גס) ומערבבים.
6. אופים כ- 12 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.
7. בתיאבון.