דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 180 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צלי ביין אדום
  • 1 את שיני השום יש לחתוך לרצועות לאורך.
  • 2 מחוררים את הבשר בסכין חדה. בתוך כל חריץ, מכניסים רצועת שום במרחקים של כ- 2 סנטימטר.
  • 3 לשים בשקית ניילון את כל התבלינים ולפורר בעזרת פטיש (אפשר גם במכתש ועלי). מערבבים את התבלינים המרוסקים עם רבע כוס שמן, ומורחים את נתח הבשר.
  • 4 מחממים את רבע כוס השמן שנותרה במחבת עמוקה, כשחם מטגנים את הנתח מכל צדדיו עד שמשחים.
  • 5 מוסיפים את היין והמים. מרתיחים, מכסים ומורידים לאש הנמוכה ביותר. מכסים.
  • 6 מדי רבע שעה הופכים את הנתח. מבשלים כשעתיים או עד שהבשר רך בנעיצת מזלג.
  • 7 מקררים. מפרידים את הנתח מהרוטב. מצננים במקרר. חותכים את הנתח לפרוסות.
  • 8 מניחים בכלי חסין אש עם הרוטב ומחממים.
  • 9 טורפים עם סלט כרוב ותפוחי אדמה או פירה.
  • 10 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. אם הבשר לא מוכשר, להוסיף כפית מלח ים גס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 37.5% 54.6% 7.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.6 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב