דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בראוניז לפסח
בראוניז כשר לפסח
  • 1 בסיר לחמם את השוקולד והשמן עד להמסת השוקולד, ולהסיר מהאש.
  • 2 להוסיף את הסוכר ולערבב עד שהסוכר מתמזג בתערובת.
  • 3 להוסיף את החלמונים ולבחוש.
  • 4 להקציף את החלבונים לקצף נוקשה ויציב.
  • 5 לאחד בתנועות עטיפה בין החלבונים לתערובת השוקולד.
  • 6 להוסיף בעדינות את האגוזים הטחונים ולערבל רק עד להטמעה מלאה של האגוזים בבלילה.
  • 7 להכניס לאפייה בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 25-30 דקות עד שהבראוניז מתקשים למעלה.
  • 8 חג פסח שמח חיוך

זהירות - ממכר...

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 42.4% 9.9% 46.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.75 (0.76 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב