דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקרפים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קרפ
קרפ עם דבש ותותים
  • 1 מנפים לקערה את הקמח התופח. יוצרים גומה באמצע הקמח. מכניסים לגומה שבקמח את הביצים ואת החלב. טורפים היטב עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושי קמח. מוסיפים תמצית וניל וסוכר חום, ומערבבים עד לפיזור אחיד בבצק.
  • 2 משמנים קלות את המחבת עם 1/4 כפית שמן. שופכים 1/3 כוס מהתערובת למחבת ומנערים אותה בצורה מעגלית עד שהבצק מכסה בשכבה דקה את כל שטח המחבת.
  • 3 מניחים את המחבת על אש גבוהה ומטגנים כ- 20 שניות. מנמיכים את האש וממשיכים לטגן עד שפני הקרפ כבר אינם דביקים למגע.
  • 4 הופכים את הקרפ, מגבירים את האש לעוצמה חזקה, מטגנים כ- 10 שניות ומורידים מהאש. חוזרים על שלב 4 עם הקרפים הנוספים. זהו - מתכון קל של קרפ ביתי טעים!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להגיש את הקרפ עם פירות טריים, דבש או ממרחים לבחירתכם.

הערך התזונתי לא כולל את הדבש ותותי השדה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 19.5% 22.9% 57.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב