מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 194 גרם למנה\יחידה (3-4 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שווארמה לטבעוניים
- 1 לחתוך את הסויה לרצועות ולהשרות למשך 10 דקות במים חמים בקערה, אחרי ההשריה לסחוט אותם מעט, זה ירכך אותם ויכין אותם לטיגון.
- 2 לחמם את השמן על מחבת גדולה.
- 3 לקצוץ את הבצלים לרצועות דקות ולטגן כשהשמן חם עד להזהבה.
- 4 לחתוך את הסייטן לרצועות ולהוסיף למחבת לטיגון, להוסיף גם את הסויה אחרי הסחיטה.
- 5 להוסיף את כל התבלינים ולהמשיך לערבב למשך כל הזמן, אם מתייבש מהר מדי אפשר להוסיף מעט מים רתוחים מדי פעם רק כדי שלא ישרף בתחתית ויישאר עסיסי (משך ההכנה כ- 20 דקות).
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם השריה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
15.2% |
13.9% |
43.3% |
27.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב