דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 136 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קבב טבעוני
  • 1 מכינים את הקבב יום לפני ומשהים לפחות ללילה במקרר שיספוג את כל הטעמים היטב.
  • 2 לקבב יש מגוון אופציות הכנה. אנחנו נתמקד בשתיים: אפשר עם סייטן בטעם ברביקיו ואפשר עם המבורגרים טבעוניים כמו שחברת "טבע דלי" מציעה למשל. ההעדפה האישית שלי היא עם ההמבורגרים המוכנים. הם כבר מעט מתובלים וקלים לעבודה, אפשר בקלות לקווצ`ץ` בידיים ולמעוך לקציצת קבב מעולה.
  • 3 עכשיו רק צריך לקצוץ בצל אחד דק דק, חופן פטרוזיליה לקצוץ קצוץ, לערבב עם המלח, הפלפל השחור והכמון. לערבב הכל בקערה יחד עם ה"בשר" המרוסק למשהו שנראה כמו עיסה אחידה ולהשאיר ללילה במקרר.
  • 4 למחרת פשוט למעוך לצורת הקבב ולהניח על המנגל, רצוי עם רשת מאוד צפופה (אני איבדתי 2 גחלים עם רשת לא צפופה) ולשמן מעט משני הצדדים את הקבבים ואת הרשת. יוצא מעדן... אגב, את אותם המבורגרים אפשר לצלות כמובן על האש כהמבורגרים בפני עצמם או להכין אותם עם מחבת עם מעט שמן או בתנור למשך כ- 15 דקות ולהפוך באמצע על חום 200 מעלות.
  • 5 הגירסא השנייה עם הסייטן מכילה את אותם המרכיבים, לטחון קצוץ קצוץ את הסייטן במעבד מזון או טוחן בשר ולערבב עם כף כמון, בצל קצוץ אחד, מעט פלפל ומלח וחצי כוס פירורי לחם שידביקו הכל יחד. משרים ללילה כמו קודם ולמחרת להכין.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.5% 18.9% 37.6% 33%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב