דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 215 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סלט סלק וחמוצים
  • 1 מבשלים את תפוח האדמה, הסלק והגזר בקליפתם עד לריכוכם.
  • 2 לאחר שהם מתקררים מעט, קולפים, חותכים לקוביות קטנות ושמים בקערה.
  • 3 חותכים את המלפפון החמוץ לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
  • 4 קוצצים את הבצל והכרוב הכבוש ומוסיפים.
  • 5 מוסיפים לקערה את המיונז, השמנת (או יוגורט), הפלפל הטחון (שחור או לבן) ומערבבים.
  • 6 טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  • 7 הסלט מוכן לאכילה ויכול להישמר כמה ימים מכוסה במקרר.
  • 8 בתיאבון חיוך
  • הערות:
  • 1 כמויות המיונז והשמנת/יוגורט הן לפי הטעם האישי. אפשר לשים יותר או פחות. כמו כן, אפשר להשתמש רק במיונז.
  • 2 סלט ותיק ומצוין של חברתי ושכנתי לשעבר לוצינה. הוא צבעוני ופשוט להכנה.
  • 3 מומלץ להכפיל ולשלש כמויות כשיש אורחים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9% 15.4% 8.1% 67.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב