דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 90 גרם למנה\יחידה (2 שטרודלים - כ- 24 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
שטרודל תפוחים מבצק עלים
  • 1 ממיסים חמאה וסוכר בסיר, מוסיפים את התפוחים (תפוחים גרנד קלופים וחתוכים לקוביות קטנות), שבבי השקדים והקינמון ומבשלים עד לריכוך התפוחים, אבל שלא יהיו רכים מדי.
  • 2 מסננים את התערובת להגרת נוזלים מיותרים.
  • 3 מחלקים את התערובת לשניים.
  • 4 מרדדים את הבצק ומחלקים גם כן לשניים, מניחים את התערובת בקצה ומגלגלים לרולדה.
  • 5 מניחים על תבנית עם התפר כלפי מטה.
  • 6 אופים 35 דקות עד להזהבת הבצק.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. הערך התזונתי לא כולל את אבקת הסוכר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 33.8% 7.6% 56%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב