דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 113 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות (כמות מוערכת))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה ושוקולד
עוגה קלה להכנה שקוצרת מחמאות רבות, צילום: יח"צ
  • 1 מכינים את תחתית העוגה - טוחנים את הביסקוויטים והחמאה במעבד מזון ולאחר מכן משטחים אותם על בסיס של תבנית בקוטר 26.
  • 2 מערבבים את הביצים, תמצית הוניל (או מקל וניל) והסוכר עד שהוא נמס.
  • 3 מוסיפים את הקמח ואינסטנט הוניל וממשיכים לערבב לתערובת אחידה.
  • 4 מוסיפים את הגבינה והשמנת החמוצה ומוזגים את המסה לתבנית.
  • 5 מכניסים לתנור ל- 30 דקות לטמפרטורה של 180 מעלות.
  • 6 חשוב - להקפיד לחמם את התנור לפני שמכניסים את העוגה.
  • 7 הכנת הציפוי - מרתיחים את השמנת (להשתמש עם שמנת מתוקה 42%) על הגז או במיקרו.
  • 8 לאחר מכן מוסיפים את השוקולד, מערבבים מספר שניות עד לקבלת מרקם אחיד ומצפים את העוגה (כמובן לאחר שהעוגה התקררה).
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 26.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. צילום: יח"צ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 31.6% 11.9% 55.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב