דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 147 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת קרם אננס
  • 1 להקציף את הביצים השלמות עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח למשך 7-8 דקות.
  • 2 להוסיף בתנועות עטיפה את השמן והקמח ולערבל עד שהתערובת חלקה וללא גושים.
  • 3 לשמן תבנית עגולה מספר 26/28 ולשפוך את התערובת לתוכה.
  • 4 לאפות בחום של 180 מעלות כחצי שעה עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי. להוציא ולקרר.
  • 4 להקציף את השמנת, אינסטנט הפודינג והחלב לקצף יציב ונוקשה.
  • 5 למרוח את הקרם מעל העוגה הקרה.
  • 6 לסנן את פרוסות האננס ולהניח מעל הקרם.
  • 7 להכין את הג`לי על פי ההוראות ולשפוך מעל האננס.
  • 8 ליישר ולהכניס למקרר לקירור של שעה לפחות.
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה מספר 26/28.

ניתן להשתמש בפירות אחרים ולהתאים להם את הג`לי המתאים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 18.7% 8.5% 71.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב