1. להקציף את הביצים השלמות עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח למשך 7-8 דקות.
2. להוסיף בתנועות עטיפה את השמן והקמח ולערבל עד שהתערובת חלקה וללא גושים.
3. לשמן תבנית עגולה מספר 26/28 ולשפוך את התערובת לתוכה.
4. לאפות בחום של 180 מעלות כחצי שעה עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי. להוציא ולקרר.
4. להקציף את השמנת, אינסטנט הפודינג והחלב לקצף יציב ונוקשה.
5. למרוח את הקרם מעל העוגה הקרה.
6. לסנן את פרוסות האננס ולהניח מעל הקרם.
7. להכין את הג`לי על פי ההוראות ולשפוך מעל האננס.
8. ליישר ולהכניס למקרר לקירור של שעה לפחות.
9. בתיאבון
ניתן להשתמש בפירות אחרים ולהתאים להם את הג`לי המתאים.