מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 34 גרם למנה\יחידה (כל מנה = 2 מרשמלו)
- חמאה - 135 גרם
- ביצה - 3 Medium
- מרשמלו - 24 יחידות - סה"כ (96 גרם)
- תערובת להכנה מהירה של בראוניז - חבילה.
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
במיוחד לאוהבי המרשמלו
- 1 לרוקן את תוכן חבילת התערובת לקערת מערבל.
- 2 להוסיף חמאה חתוכה לקוביות בטמפרטורת החדר ו- 3 ביצים גדולות.
- 3 לערבב את התערובת למשך 2-3 דקות במהירות בינונית ולאחר מכן 3-4 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת אחידה.
- 4 לצקת את התערובת לתבנית (תבנית מלבנית בינונית) אפייה ולסדר מעל את המרשמלו.
- 5 לאפות בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 170 מעלות למשך 22 דקות.
- 6 להתענג
ציוד נדרש: תבנית מלבנית בינונית.
הערך התזונתי לא כולל את התערובת להכנה. במקום לצלות את המרשמלו על האש במנגל - בואו להכין מרשמלו אפויים בתנור.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
55.2% |
11% |
33.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב