דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

36 מנות/יחידות, 40 גרם למנה\יחידה (6 פיצות - 36 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פיצה איטלקית
פיצה איטלקית אמיתית תוצרת בית
  • 1 מתחילים עם קערת מים לתוכה מכניסים את השמרים ומערבבים כמה דקות.
  • 2 לאחר מכן מכניסים את הקמח לאט לאט במנות קטנות ומערבבים. צריך ללוש כ- 10 דקות. לקראת הסוף מוסיפים את המלח.
  • 3 כשהבצק נפרד מהדפנות מורידים למשטח, מקפלים פעמיים ונותנים לו לנוח שעה.
  • 4 לאחר שעה מחלקים ל- 6 כדורים ונותנים לו לנוח עוד שעה (הבצק שלנו מוכן לעבודה).
  • 5 לרוטב מגרדים 2 עגבניות בפומפיה, מוסיפים 4 כפות שמן זית, כפית מלח גס וכף אורגנו.
  • 6 גבינה על הפיצה - ממליץ מאוד על גבינת מוצרלה מכל סוג שתמצאו - בערך 3/4 כוס לפיצה.
  • 7 מחממים תנור לחום מקסימלי, מרדדים כדור בצק לעיגול. בעזרת כף מורחים רוטב עגבניות.
  • 8 מפזרים גבינת מוצרלה, כמה עלי בזיליקום ומפזרים מעל הכל כף שמן זית. כל זה לתנור למשך 8-10 דקות.
  • 9 למי שיש אבן שמוט בתנור (אבן שמוט נותנת את הקראסט בתחתית הבצק. ניתן לרכוש אותה בכל חנות לכלי מטבח, לדוגמא ב"לגעת באוכל") - רצוי לקראת הסוף להעביר לאבן.
  • 10 בתיאבון וסאלוט לחיים טובים, אדוארד.

רצוי לאפות בתבנית עגולה מטפלון ומחוררת (מיוחדת לפיצה). הערה חשובה - הפיצה חייבת להיכנס לתנור חם מאוד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 9.8% 16.1% 73.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב