דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 72 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת וניל עסיסית
  • 1 מקציפים את הביצים והסוכר במהירות גבוהה כ- 5 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את השמן בזרם דק ואת השמנת המתוקה תוך כדי הקצפה.
  • 2 מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, אינסטנט הפודינג והקוקוס. מקציפים לאט עד לקבלת תערובת אחידה (לא להקציף יתר על המידה).
  • 3 משמנים את התבנית (התבנית שלי היא מסיליקון מס` 26) ביסודיות עם החמאה ומוסיפים את הסוכר למניעת הידבקות. אופים כשעה בחום של 160 מעלות, מצננים לחלוטין והופכים את העוגה על צלחת הגשה. מתקלבת עוגת וניל מתוקה וטעימה!
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית סיליקון מס` 26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 34.9% 8.9% 55.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב