דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת וניל עסיסית
  • 1 מקציפים ביצים וכוס סוכר במהירות גבוהה כ- 5 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
  • 2 מוסיפים את השמן בזרם דק.
  • 3 מוסיפים את השמנת תוך כדי הקצפה.
  • 4 מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, אינסטנט הפודינג והקוקוס.
  • 5 מקציפים לאט עד קבלת תערובת אחידה (לא להקציף יתר על המידה).
  • 6 משמנים את התבנית (התבנית שלי היא מסיליקון מס` 26) ביסודיות עם החמאה ומוסיפים 2 כפות סוכר למניעת הידבקות.
  • 7 אופים כשעה ב- 160 מעלות.
  • 8 מצננים לחלוטין והופכים את העוגה על צלחת הגשה.
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית סיליקון מס` 26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 32.9% 9.2% 57.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב