דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 130 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגה נימוחה עם קרם גבינה
  • 1 להכניס את השוקולד צ`יפס והחמאה לקערה חסינת חום המוצבת מעל סיר עם מים רותחים.
  • 2 להמיס ולקרר.
  • 3 להפריד את הביצים.
  • 4 להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ונוקשה.
  • 5 את החלמונים להוסיף לשוקולד ולערבב.
  • 6 למזג בין החלבונים לשוקולד.
  • 7 לשמן תבנית עגולה 26/28, לשפוך את התערובת לתוכה ולהכניס לאפייה בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.
  • 8 להקציף את הגבינה עם השמנת, האינסטנט והחלב עד לקבלת קצף יציב.
  • 9 למרוח מעל העוגה שהתקררה וליישר.
  • 10 ניתן לקשט בסירופ שוקולד.
  • 11 להכניס למקרר לקירור של לפחות שעה לפני ההגשה.
  • 12 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה 26/28.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 42.7% 8.1% 47.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.77 (0.79 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב