מצרכים למתכון
749 גרם לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
חרוסת לפסח בהכנה ביתית קלה
- 1 לטחון במעבד מזון/במטחנה את השקדים, הצימוקים, אגוזי המלך, אגוזי הלוז, התמרים והבוטנים.
- 2 לשים את התערובת בקערה גדולה, להוסיף את כל התבלינים ואת מיץ הרימונים הטבעי (מי שלא אוהב יכול להשתמש ביין אדום במקום) ולערבב היטב עד לאיחוד כל המצרכים.
- 3 הרי לכם חרוסת לפסח בסגנון פרסי ייחודי שכיף לאכול עם מצה או חסה.
- 4 חג שמח
טיפ למתכון
מומלץ להשתמש במיץ רימונים סחוט על המקום (אני הוספתי גם 2 כפות רכז רימונים לטעם חזק וחמצמץ יותר - לפי הטעם, לא חובה). ניתן לגלגל כדורי חרוסת ולהגיש.
ציוד נדרש: מעבד מזון/מטחנה.
המרכיבים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.4% |
33.2% |
13.6% |
45.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב