דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 95 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה ללא אפיה
עוגת גבינה גבוהה ללא אפיה - מומלצת לחג שבועות
  • 1 להכין ג`לטין לפי ההוראות (לצקת 1/2 כוס חלב על הג`לטין, לערבב ולהמתין 20 דקות).
  • 2 להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט, 1/4 כוס חלב (שנותרה) וסוכר לקצף יציב, להנמיך מהירות ולהוסיף שמנת חמוצה וגבינת נפוליאון עד להטמעה.
  • 3 להכניס את הג`לטין למיקרו לפולסים של 10 שניות ולערבב עד להמסה מלאה.
  • 4 למזוג כוס של קרם על הג`לטין ולערבב. לצקת את הג`לטין שערבבנו על יתרת הקרם ולערבב טוב לקרם אחיד וחלק וללא גושים.
  • 5 לחתוך את הביסקוטים ב- 1/3 מאורכם (כגובה התבנית) ולסדר "כחיילים" מסביב לעוגה. את החתיכות שנשארו לסדר על הבסיס (לא השתמשתי בכל שתי החבילות אך ברובן).
  • 6 לצקת את הקרם, ליישר ולקרר לילה במקרר.
  • 7 לבזוק אבקת קקאו.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית מספר 26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 37.6% 9% 53.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.6 (0.6 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב