דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 188 גרם למנה\יחידה (6 קעריות אישיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קרם ברולה
קרם ברולה בסגנון צרפתי
  • 1 בסיר מביאים לחימום קל את השמנת עם שליש כוס הסוכר ומקל הוניל (או כף תמצית וניל משחתית אמיתית) ומורידים מהאש.
  • 2 בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם 4 כפות סוכר לקצף חלק.
  • 3 מחברים את החלמונים עם השמנת החמה. יוצקים כף מצקת מהשמנת לחלמונים ומערבבים היטב.
  • 4 מעבירים את החלמונים לסיר השמנת ומערבבים היטב (ללא אש).
  • 5 מעבירים דרך מסננת לכלי מזיגה.
  • 6 יוצקים לכלים חסינים לתנור.
  • 7 בתבנית גדולה יוצקים מים פושרים ואת הכלים מניחים בזהירות באמבטיה. תבדקו שהמים בגובה אחד ס"מ.
  • 8 מחממים תנור ל- 140 מעלות ואופים כ- 30 דקות עד שהקרם מתייצב.
  • 9 מצננים בחוץ ומעבירים למקרר.
  • 10 הגשה - מוציאים מהמקרר, מפזרים סוכר חום על הקרם ובעזרת ברנר שורפים עד קבלת קרמל (כף שטוחה לכל כלי).
  • 11 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.2% 45.3% 6.1% 42.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.93 (1.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב