דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קרם ברולה
קרם ברולה
קרם ברולה בסגנון צרפתי

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 188 גרם למנה\יחידה (6 קעריות אישיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בסיר מביאים לחימום קל את השמנת עם שליש כוס הסוכר ומקל הוניל (או כף תמצית וניל משחתית אמיתית) ומורידים מהאש.
  • 2 בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם 4 כפות סוכר לקצף חלק.
  • 3 מחברים את החלמונים עם השמנת החמה. יוצקים כף מצקת מהשמנת לחלמונים ומערבבים היטב.
  • 4 מעבירים את החלמונים לסיר השמנת ומערבבים היטב (ללא אש).
  • 5 מעבירים דרך מסננת לכלי מזיגה.
  • 6 יוצקים לכלים חסינים לתנור.
  • 7 בתבנית גדולה יוצקים מים פושרים ואת הכלים מניחים בזהירות באמבטיה. תבדקו שהמים בגובה אחד ס"מ.
  • 8 מחממים תנור ל- 140 מעלות ואופים כ- 30 דקות עד שהקרם מתייצב.
  • 9 מצננים בחוץ ומעבירים למקרר.
  • 10 הגשה - מוציאים מהמקרר, מפזרים סוכר חום על הקרם ובעזרת ברנר שורפים עד קבלת קרמל (כף שטוחה לכל כלי).
  • 11 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אדי מזרחי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)629335
חלבונים (גרם)6.2 3.31
פחמימות (גרם)4423
מתוכן סוכרים (גרם)36.82 19.62
שומנים (גרם)46.37 24.71
מתוכם שומן רווי (גרם)26.29 14.01
מתוכם שומן טראנס (גרם)1.380.73
כולסטרול (מ"ג)380.4 202.7
נתרן (מ"ג)51.4327.4
סיבים תזונתיים (גרם)6.38 3.4
מים (גרם)13.677.28
ויטמין A (מק"ג)91.4448.72
ויטמין B (מ"ג)1.070.57
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.130.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.740.39
ויטמין B6 (מ"ג)0.090.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)35.2118.76
ויטמין B12 (מק"ג)0.470.25
ויטמין D (מק"ג)1.310.7
ויטמין E (מ"ג)0.620.33
ויטמין K (מק"ג)0.170.09
סידן (מ"ג)45.4524.22
ברזל (מ"ג)0.780.41
מגנזיום (מ"ג)2.931.56
זרחן (מ"ג)94.3850.29
אבץ (מ"ג)0.560.3
אשלגן (מ"ג)51.6427.52
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.010.54
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.850.45
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.821.5
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.571.37

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.2% 45.3% 6.1% 42.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.93 (1.07 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.