דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 116 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רוטב שמנת בטטה
הבטטה מעניקה את המתיקות
  • 1 לחתוך את הבטטות ולבשל במי מלח עד שהן רכות.
  • 2 לסנן ולמעוך לפירה.
  • 3 במחבת רחבה להמיס את החמאה.
  • 4 להוסיף את השמנת והתבלינים ולצמצם.
  • 5 להוסיף את הבטטות, לטעום ולתקן תיבול.
  • 6 להגיש מעל פסטה או רביולי.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.9% 42.5% 4.7% 42.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.89 (1.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב