דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 231 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פוזילי ברוטב עגבניות
פסטה ברוטב עגבניות קלה להכנה וטעימה כל כך
  • 1 להרתיח את הפסטה עם 3 כפות שמן, כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור ולסנן.
  • 2 לחמם את 3 כפות שמן הנותרות במחבת, לחתוך את הפטריות לרצועות דקות ולטגן קלות.
  • 3 להוסיף רוטב ברילה, רסק עגבניות, 1/2 כפית מלח ו- 1/2 כפית פלפל שחור עד להרתחה קלה, תוך כדי ערבוב מתמיד.
  • 4 לשים את הספגטי בקערה ולשפוך מעל את הרוטב. לערבב קלות.
  • 5 להגיש חם.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 21% 12% 63.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב