דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 41 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל האצבעות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
אצבעות גבינה
אצבעות גבינה נהדרות לנישנוש קל
  • 1 לערבב את שני סוגי הקמחים והמלח, וליצור בקמח גומה באמצע. להמיס את השמרים במים הפושרים (1/2 כוס) ולמזוג לגומה. להוסיף את הסוכר ולהמתין מספר דקות לתסיסה. להוסיף את המים הפושרים (כוס) והשמן, ולערבב בעזרת מזלג.
  • 2 לקמח את משטח העבודה ולהמשיך ללוש את הבצק עוד כ- 5 דקות עד לקבלת בצק רך וחלק. להחזיר לקערה את הבצק ולכסות בניילון להתפחה של כשעה.
  • 3 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 4 לרפד תבנית בנייר אפייה ולשמן מעט. ליצור מעין "צינורות" ארוכים (אני עשיתי עם מכונה). למרוח כל "צינור" בביצה הטרופה ולפזר מעל את הפרג, השומשום, המלח הגס והגבינה.
  • 5 לאפות בתנור החם למשך כ- 18-19 דקות (תלוי בתנור), ולהגיש חם את אצבעות הגבינה בתוספת גבינות, ביצה קשה וסלט ירקות.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.8% 8.8% 14.4% 67%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב