דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 356 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צלי בשר בקר
צלי בקר עם תפוחי אדמה וגזר
  • 1 לחתוך את הבשר לקוביות.
  • 2 לשים בסיר את השמן ולהוסיף את הבשר, לטגן קלות.
  • 3 לחתוך את תפוחי האדמה לרבעים ואת הגזרים לחלק ל- 4.
  • 4 להוסיף את תפוחי האדמה והגזרים לסיר.
  • 5 לקלוף את שיני השום ולהכניס לסיר שלמים.
  • 6 להוסיף את הלימון הפרסי והלימון הרגיל חתוך לפרוסות (כולל הקליפה).
  • 7 לתבל ולהוסיף את המים.
  • 8 להביא לרתיחה ולהנמיך. לבשל על אש נמוכה למשך שעתיים עד לצמצום רוב הנוזלים.
  • 9 להגיש עם אורז לבן/קוסקוס.
  • 10 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 15.5% 40% 38.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב