גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | צלי בשר בקר |
8 מנות/יחידות, 356 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 409 | 115 |
חלבונים (גרם) | 36.02 | 10.13 |
פחמימות (גרם) | 35 | 10 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 4.17 | 1.17 |
שומנים (גרם) | 14.01 | 3.94 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 3.92 | 1.1 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.34 | 0.1 |
כולסטרול (מ"ג) | 97.5 | 27.43 |
נתרן (מ"ג) | 569.12 | 160.09 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 5.53 | 1.55 |
מים (גרם) | 266.51 | 74.97 |
ויטמין A (מק"ג) | 760.82 | 214.01 |
ויטמין B (מ"ג) | 12.69 | 3.57 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.29 | 0.08 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.41 | 0.11 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 8.72 | 2.45 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.94 | 0.55 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 1.29 | 0.36 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 34.22 | 9.63 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 6.45 | 1.81 |
ויטמין C (מ"ג) | 20.16 | 5.67 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.23 | 0.35 |
ויטמין K (מק"ג) | 15.23 | 4.29 |
סידן (מ"ג) | 60.85 | 17.12 |
ברזל (מ"ג) | 4.21 | 1.18 |
מגנזיום (מ"ג) | 67.98 | 19.12 |
זרחן (מ"ג) | 367.31 | 103.32 |
אבץ (מ"ג) | 7.16 | 2.01 |
אשלגן (מ"ג) | 1,093 | 307.53 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.17 | 0.05 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.15 | 0.04 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.03 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.03 | 0.01 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם