דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 256 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לשטוף את הבשר (כגוש או כפרוסות - מומלץ לבקש מהקצב "בשר לצלי").
  • 2 לערבב את 3 כפות שמן הזית עם הכוסברה המיובשת, המלח, השום, הפפריקה והפטרוזיליה המיובשת, למרוח את הבשר מכל צדדיו ולהניח בצד לספיגת הטעמים.
  • 3 לטגן את הבצל בכף שמן הזית, להוסיף את הבשר ולטגן משני הצדדים.
  • 4 להוסיף את הפלפל האנגלי, עלי הדפנה, היין האדום המתוק והמים, להביא לרתיחה על אש גבוהה ולבשל כחצי שעה על אש נמוכה-בינונית. במידה והשתמשנו בבשר כגוש - יש להוציא את הבשר לאחר הרתיחה, לחתוך לפרוסות או לכל צורה שרוצים ולהמשיך לבשל עוד כחצי שעה עד שעה על אש נמוכה. מתקבל צלי בקר פשוט מושלם!
  • 5 להגיש ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש על מצע של אורז.

הערך התזונתי לא כולל את הפלפל האנגלי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

- פרסומת -

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)288 קלוריות113 קלוריות
חלבונים33 גרם12.9 גרם
פחמימות2 גרם1 גרם
מתוכן סוכרים792.2 מ"ג309.2 מ"ג
שומנים13.5 גרם5.3 גרם
מתוכם שומן רווי4.3 גרם1.7 גרם
מתוכם שומן טראנס341.3 מ"ג133.2 מ"ג
כולסטרול97.2 מ"ג37.9 מ"ג
נתרן672.5 מ"ג262.5 מ"ג
סיבים תזונתיים376.1 מ"ג146.8 מ"ג
מים187.8 גרם73.3 גרם
ליקופן0.5 מק"ג0.2 מק"ג
ויטמין A1.4 מק"ג0.5 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)9 מ"ג3.5 מ"ג
ויטמין B1112.9 מק"ג44 מק"ג
ויטמין B2345.1 מק"ג134.7 מק"ג
ויטמין B36.6 מ"ג2.6 מ"ג
ויטמין B51.1 מ"ג0.4 מ"ג
ויטמין B6812.6 מק"ג317.1 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B913.2 מק"ג5.2 מק"ג
ויטמין B126.5 מק"ג2.5 מק"ג
ויטמין C2.8 מ"ג1.1 מ"ג
ויטמין E228.4 מק"ג89.1 מק"ג
ויטמין K3.5 מק"ג1.4 מק"ג
סידן23.4 מ"ג9.1 מ"ג
ברזל3.6 מ"ג1.4 מ"ג
מגנזיום36.1 מ"ג14.1 מ"ג
זרחן293.3 מ"ג114.4 מ"ג
אבץ6.7 מ"ג2.6 מ"ג
אשלגן496.1 מ"ג193.6 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות24 מ"ג9.4 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 32.6 מ"ג1 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 621.5 מ"ג8.4 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות13.5 מ"ג5.3 מ"ג
חומצת שומן אולאית-אומגה 913.3 מ"ג5.2 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 27.7% 67.6% 3.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
צלי בקר ברוטב יין ופפריקה במיוחד לחגים, צילום: תפיקו הפקות
- פרסומת -
אורז אדום

אורז אדום

אורז בסמטי עם ירקות

אורז בסמטי עם ירקות

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

קיפודי אורז ובשר

קיפודי אורז ובשר

ספינג' ביתי

ספינג' ביתי

קובה סלק פיקנטית ברוטב סמיך

קובה סלק פיקנטית ברוטב סמיך

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪

מה דעתך?