גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | בשר | » | צלי בקר |
8 מנות/יחידות, 256 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
הערך התזונתי לא כולל את הפלפל האנגלי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 288 | 113 |
חלבונים (גרם) | 32.99 | 12.88 |
פחמימות (גרם) | 2 | 1 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.79 | 0.31 |
שומנים (גרם) | 13.51 | 5.27 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 4.25 | 1.66 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.34 | 0.13 |
כולסטרול (מ"ג) | 97.22 | 37.94 |
נתרן (מ"ג) | 672.54 | 262.45 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.38 | 0.15 |
מים (גרם) | 187.78 | 73.28 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 1.39 | 0.54 |
ויטמין B (מ"ג) | 8.96 | 3.5 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.11 | 0.04 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.35 | 0.13 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 6.56 | 2.56 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.11 | 0.43 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.81 | 0.32 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 13.24 | 5.17 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 6.45 | 2.52 |
ויטמין C (מ"ג) | 2.82 | 1.1 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.23 | 0.09 |
ויטמין K (מק"ג) | 3.54 | 1.38 |
סידן (מ"ג) | 23.43 | 9.14 |
ברזל (מ"ג) | 3.58 | 1.4 |
מגנזיום (מ"ג) | 36.08 | 14.08 |
זרחן (מ"ג) | 293.26 | 114.44 |
אבץ (מ"ג) | 6.66 | 2.6 |
אשלגן (מ"ג) | 496.06 | 193.59 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם