דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 256 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לשטוף את הבשר (כגוש או כפרוסות - מומלץ לבקש מהקצב "בשר לצלי").
  • 2 לערבב את 3 כפות שמן הזית עם הכוסברה המיובשת, המלח, השום, הפפריקה והפטרוזיליה המיובשת, למרוח את הבשר מכל צדדיו ולהניח בצד לספיגת הטעמים.
  • 3 לטגן את הבצל בכף שמן הזית, להוסיף את הבשר ולטגן משני הצדדים.
  • 4 להוסיף את הפלפל האנגלי, עלי הדפנה, היין האדום המתוק והמים, להביא לרתיחה על אש גבוהה ולבשל כחצי שעה על אש נמוכה-בינונית. במידה והשתמשנו בבשר כגוש - יש להוציא את הבשר לאחר הרתיחה, לחתוך לפרוסות או לכל צורה שרוצים ולהמשיך לבשל עוד כחצי שעה עד שעה על אש נמוכה. מתקבל צלי בקר פשוט מושלם!
  • 5 להגיש ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש על מצע של אורז.

הערך התזונתי לא כולל את הפלפל האנגלי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)288113
חלבונים (גרם)32.99 12.88
פחמימות (גרם)21
מתוכן סוכרים (גרם)0.79 0.31
שומנים (גרם)13.51 5.27
מתוכם שומן רווי (גרם)4.25 1.66
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.340.13
כולסטרול (מ"ג)97.22 37.94
נתרן (מ"ג)672.54262.45
סיבים תזונתיים (גרם)0.38 0.15
מים (גרם)187.7873.28
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)1.390.54
ויטמין B (מ"ג)8.963.5
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.350.13
ויטמין B3 (מ"ג)6.562.56
ויטמין B5 (מ"ג)1.110.43
ויטמין B6 (מ"ג)0.810.32
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.245.17
ויטמין B12 (מק"ג)6.452.52
ויטמין C (מ"ג)2.821.1
ויטמין E (מ"ג)0.230.09
ויטמין K (מק"ג)3.541.38
סידן (מ"ג)23.439.14
ברזל (מ"ג)3.581.4
מגנזיום (מ"ג)36.0814.08
זרחן (מ"ג)293.26114.44
אבץ (מ"ג)6.662.6
אשלגן (מ"ג)496.06193.59
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 27.7% 67.6% 3.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
צלי בקר ברוטב יין ופפריקה במיוחד לחגים, צילום: תפיקו הפקות