דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 256 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צלי בקר
צלי בקר ברוטב יין ופפריקה במיוחד לחגים, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 לשטוף את הבשר (כגוש או כפרוסות - מומלץ לבקש מהקצב "בשר לצלי").
  • 2 לערבב את 3 כפות שמן הזית עם הכוסברה המיובשת, המלח, השום, הפפריקה והפטרוזיליה המיובשת, למרוח את הבשר מכל צדדיו ולהניח בצד לספיגת הטעמים.
  • 3 לטגן את הבצל בכף שמן הזית, להוסיף את הבשר ולטגן משני הצדדים.
  • 4 להוסיף את הפלפל האנגלי, עלי הדפנה, היין האדום המתוק והמים, להביא לרתיחה על אש גבוהה ולבשל כחצי שעה על אש נמוכה-בינונית. במידה והשתמשנו בבשר כגוש - יש להוציא את הבשר לאחר הרתיחה, לחתוך לפרוסות או לכל צורה שרוצים ולהמשיך לבשל עוד כחצי שעה עד שעה על אש נמוכה. מתקבל צלי בקר פשוט מושלם!
  • 5 להגיש ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש על מצע של אורז.

הערך התזונתי לא כולל את הפלפל האנגלי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 27.7% 67.6% 3.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב