גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | בשר | » | צלי בקר ביין אדום |
צלי כתף בקר ברוטב יין אדום עם בצל, שום, גזר ותפוחי אדמה, 683 קלוריות למנה, 118 קלוריות ל-100 גרם
אמונה בוארון, חובבת בישול ואפייה, 27.04.2014
6 מנות/יחידות, 580 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
הערך התזונתי לא כולל את עלי הדפנה והפלפל האנגלי. אין צורך במים - הבשר מפריש נוזלים מעצמו. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 683 | 118 |
חלבונים (גרם) | 69.63 | 12 |
פחמימות (גרם) | 41 | 7 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 7.88 | 1.36 |
שומנים (גרם) | 23.1 | 3.98 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 7.48 | 1.29 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.68 | 0.12 |
כולסטרול (מ"ג) | 195 | 33.61 |
נתרן (מ"ג) | 518.23 | 89.32 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 6.71 | 1.16 |
מים (גרם) | 437.43 | 75.4 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 1,024 | 176.58 |
ויטמין B (מ"ג) | 21.97 | 3.79 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.42 | 0.07 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.77 | 0.13 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 15.46 | 2.67 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 3.1 | 0.54 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 2.14 | 0.37 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 59.28 | 10.22 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 12.9 | 2.22 |
ויטמין C (מ"ג) | 20.62 | 3.55 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.76 | 0.3 |
ויטמין K (מק"ג) | 60.47 | 10.42 |
סידן (מ"ג) | 87.98 | 15.16 |
ברזל (מ"ג) | 7.87 | 1.36 |
מגנזיום (מ"ג) | 110.16 | 18.99 |
זרחן (מ"ג) | 680.19 | 117.24 |
אבץ (מ"ג) | 13.94 | 2.4 |
אשלגן (מ"ג) | 1,711 | 294.88 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.22 | 0.04 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.2 | 0.03 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.04 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.03 | 0.01 |