גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | בשר | » | צלי בקר בעשבי תיבול ופטריות |
צלי בקר לארוחת מלכים מנתח כתף בקר עם פטריות שמפיניון ועשבי תיבול, 426 קלוריות למנה, 138 קלוריות ל-100 גרם
מאיה פפיסמדוב, מתמחה באפייה ובישול מהמטבח הגרוזיני, 19.04.2013
10 מנות/יחידות, 309 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)
הערך התזונתי לא כולל את הפלפל האנגלי, עלי הדפנה ותערובת עשבי התיבול. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ואפייה.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 426 | 138 |
חלבונים (גרם) | 54.63 | 17.68 |
פחמימות (גרם) | 10 | 3 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 3.21 | 1.04 |
שומנים (גרם) | 17.66 | 5.72 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 6.16 | 1.99 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.55 | 0.18 |
כולסטרול (מ"ג) | 156.16 | 50.54 |
נתרן (מ"ג) | 715.78 | 231.65 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.07 | 0.67 |
מים (גרם) | 222.21 | 71.91 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 5.51 | 1.78 |
ויטמין B (מ"ג) | 17.57 | 5.69 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.22 | 0.07 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.69 | 0.22 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 12.49 | 4.04 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 2.73 | 0.88 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 1.4 | 0.45 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 33.6 | 10.87 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 10.32 | 3.34 |
ויטמין C (מ"ג) | 12.34 | 3.99 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.22 | 0.07 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.46 | 0.15 |
ויטמין K (מק"ג) | 6.39 | 2.07 |
סידן (מ"ג) | 39.7 | 12.85 |
ברזל (מ"ג) | 6.61 | 2.14 |
מגנזיום (מ"ג) | 65.07 | 21.06 |
זרחן (מ"ג) | 515.86 | 166.95 |
אבץ (מ"ג) | 11.08 | 3.58 |
אשלגן (מ"ג) | 1,021 | 330.28 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.16 | 0.05 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.15 | 0.05 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.03 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.03 | 0.01 |