דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 53 גרם למנה\יחידה (כ- 12 טבעות כמו בתמונה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
גלילת שוקולד וביסקוויטים
גלילת שוקולד עם פתיבר
  • 1 לשים בקערה את הביסקוויטים המפוררים.
  • 2 בסיר, להביא לרתיחה על אש קטנה ותוך בחישה את המים, הקקאו, הסוכר והשוקולד המריר.
  • 3 להוסיף את החמאה ולערבב לתערובת אחידה.
  • 4 לצקת את תערובת השוקולד על הביסקוויטים ולערבב היטב עד קבלת תערובת אחידה ומוצקה.
  • 5 לאסוף את התערובת ועל משטח עבודה ליצור ממנה גליל צמוד והדוק.
  • 6 לפזר קוקוס על מגש או על משטח העבודה ולגלגל את הגלילה על הקוקוס עד לציפוי.
  • 7 לפרוס ניילון נצמד. להניח את הגלילה על הניילון ולגלגל בצורה הדוקה 2 גילגולים. לחתוך את הניילון ולסגור קצוות.
  • 8 להכניס למקרר ל- 3 שעות לפחות.
  • 9 להוציא מהמקרר, להסיר את הניילון, לפרוס לפרוסות בעזרת סכין חדה ולהגיש.
  • 10 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה - לא כולל השהייה במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 30.4% 3.9% 63.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב