דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
גלילת שוקולד וביסקוויטים
גלילת שוקולד וביסקוויטים
גלילת שוקולד עם פתיבר

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 53 גרם למנה\יחידה (כ- 12 טבעות כמו בתמונה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לשים בקערה את הביסקוויטים המפוררים.
  • 2 בסיר, להביא לרתיחה על אש קטנה ותוך בחישה את המים, הקקאו, הסוכר והשוקולד המריר.
  • 3 להוסיף את החמאה ולערבב לתערובת אחידה.
  • 4 לצקת את תערובת השוקולד על הביסקוויטים ולערבב היטב עד קבלת תערובת אחידה ומוצקה.
  • 5 לאסוף את התערובת ועל משטח עבודה ליצור ממנה גליל צמוד והדוק.
  • 6 לפזר קוקוס על מגש או על משטח העבודה ולגלגל את הגלילה על הקוקוס עד לציפוי.
  • 7 לפרוס ניילון נצמד. להניח את הגלילה על הניילון ולגלגל בצורה הדוקה 2 גילגולים. לחתוך את הניילון ולסגור קצוות.
  • 8 להכניס למקרר ל- 3 שעות לפחות.
  • 9 להוציא מהמקרר, להסיר את הניילון, לפרוס לפרוסות בעזרת סכין חדה ולהגיש.
  • 10 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה - לא כולל השהייה במקרר.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אביגייל פולק כהן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)273520
חלבונים (גרם)2.01 3.83
פחמימות (גרם)3262
מתוכן סוכרים (גרם)12.32 23.44
שומנים (גרם)15.54 29.55
מתוכם שומן רווי (גרם)10.15 19.31
כולסטרול (מ"ג)20.5 38.99
נתרן (מ"ג)63.5120.75
סיבים תזונתיים (גרם)1.1 2.09
מים (גרם)0.030.06
ויטמין A (מק"ג)0.020.03
ויטמין B (מק"ג)41.6879.27
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.110.2
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.01
ויטמין C (מ"ג)00.01
ויטמין E (מ"ג)00.01
ויטמין K (מק"ג)0.020.03
סידן (מ"ג)2.444.64
ברזל (מ"ג)0.020.04
מגנזיום (מ"ג)1.452.76
זרחן (מ"ג)5.5110.48
אבץ (מ"ג)0.030.05
אשלגן (מ"ג)12.6824.12
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.04
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.04

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 30.4% 3.9% 63.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.46 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.