דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה פירורים ודובדבנים
עוגת גבינה עם מלית דובדבנים
  • 1 לבצק הפירורים: שמים במעבד מזון את הקמח, הסוכר, סוכר הוניל והחמאה, ומערבבים עד שמתקבלים פירורים. מוסיפים בהדרגה את החלמונים.
  • 2 למלית: מקציפים את הגבינה הלבנה, גבינת השמנת, השמנת המתוקה, אינסטנט פודינג הוניל, הסוכר והחלב עד לקבלת קרם.
  • 3 חלק מהבצק משטחים עם האצבעות על תחתית התבנית (תבנית בקוטר 24 ס"מ), ואופים עד שמעט מזהיב (כ- 10-15 דקות, עד 170 מעלות). את החלק הנותר, מותחים עם האצבעות על נייר כסף משומן ואופים גם כן (לפירורים).
  • 4 לאחר שהתבנית עם הבצק מתקררת, יוצרים שכבות: על תחתית הבצק שמים ממלית הגבינה. לאחר מכן, שמים שכבה של מלית דובדבנים ושוב מלית גבינה, ואז מפוררים את הבצק שאפינו לפירורים מעל הגבינה, שוב מלית גבינה ולבסוף שוב מלית דובדבנים.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 24 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 26.9% 11.5% 61%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב