דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת גבינה עם מלית דובדבנים

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לבצק הפירורים: שמים במעבד מזון את הקמח, הסוכר, סוכר הוניל והחמאה, ומערבבים עד שמתקבלים פירורים. מוסיפים בהדרגה את החלמונים.
  • 2 למלית: מקציפים את הגבינה הלבנה, גבינת השמנת, השמנת המתוקה, אינסטנט פודינג הוניל, הסוכר והחלב עד לקבלת קרם.
  • 3 חלק מהבצק משטחים עם האצבעות על תחתית התבנית (תבנית בקוטר 24 ס"מ), ואופים עד שמעט מזהיב (כ- 10-15 דקות, עד 170 מעלות). את החלק הנותר, מותחים עם האצבעות על נייר כסף משומן ואופים גם כן (לפירורים).
  • 4 לאחר שהתבנית עם הבצק מתקררת, יוצרים שכבות: על תחתית הבצק שמים ממלית הגבינה. לאחר מכן, שמים שכבה של מלית דובדבנים ושוב מלית גבינה, ואז מפוררים את הבצק שאפינו לפירורים מעל הגבינה, שוב מלית גבינה ולבסוף שוב מלית דובדבנים.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 24 ס"מ.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות חלי פרי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)230236
חלבונים (גרם)4.99 5.12
פחמימות (גרם)2627
מתוכן סוכרים (גרם)5.6 5.74
שומנים (גרם)11.66 11.95
מתוכם שומן רווי (גרם)6.82 6.99
כולסטרול (מ"ג)59.23 60.72
נתרן (מ"ג)223.36228.99
סיבים תזונתיים (גרם)0.28 0.29
מים (גרם)1.181.21
ויטמין A (מק"ג)8.578.79
ויטמין B (מק"ג)95.9298.34
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)0.070.07
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.293.37
ויטמין B12 (מק"ג)0.040.04
ויטמין D (מק"ג)0.230.23
ויטמין E (מ"ג)0.060.06
ויטמין K (מק"ג)0.020.02
סידן (מ"ג)73.5475.4
ברזל (מ"ג)0.060.06
מגנזיום (מ"ג)0.110.12
זרחן (מ"ג)8.789
אבץ (מ"ג)0.050.05
אשלגן (מ"ג)2.562.63
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.090.1
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.080.08
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.260.27
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.240.25

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 26.9% 11.5% 61%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.37 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.