מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 354 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- הדגים
- אמנון - 5 פילה - סה"כ (700 גרם)
- מיץ לימון - יחידה (30 מ"ל)
- מים - לפי הצורך
- המצע מתחת לדגים
- פול ירוק - 1/2 שקית - סה"כ (400 גרם)
- גזר - 3 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (348 גרם)
- סודניה קטנה יבשה - 4-5 יחידות
- הנוזלים והתבלינים
- מים - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
- שמן קנולה - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
- כוסברה - 1/4 כוס-קצוץ - סה"כ (10 גרם)
- פפריקה - 2 כפות שטוחות
- מלח - כפית שטוחה
- שום - 3 שיניים
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מנה ראשונה בארוחה - פילה מושט ברוטב
- 1 לפני הכל משרים את חמשת הפילטים במים עם מיץ מלימון אחד למשך כשעה ומסננים מהנוזלים.
- 2 בסיר שטוח ורחב מפזרים את הפולים המופשרים, הגזר והסודניה, ומניחים את הפילטים מעל.
- 3 בקערה קטנה מערבבים את המים, השמן, הכוסברה, הפפריקה המתוקה, המלח והשום, מוזגים על הדגים ומניחים את הסיר על הגז על להבה בינונית עד לרתיחה.
- 4 לאחר הרתיחה מעבירים לאש נמוכה וממשיכים בבישול למשך כ- 30-45 דקות.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את פלפל הסודניה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.6% |
25.4% |
42.7% |
22.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב