דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 396 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ניוקי ירקות גינה
ניוקי עם ירקות
  • 1 מבשלים את הניוקי בסיר עם המון מים ו- 2 כפות מלח. 2 דקות לאחר שהם צפים, מסננים ושומרים כחצי כוס מהנוזלים.
  • 2 במקביל, למחבת גדולה על להבה קטנה מכניסים שמן זית, שום, מרווה, חצי מכמות הבזיליקום, קורט מלח וקורט פלפל שחור (לפי הטעם). לא מטגנים, אלא מוציאים את כל הטעמים לשמן.
  • 3 מגבירים את הלהבה ומוסיפים את בצלי השאלוט, החצי השני של הבזיליקום, האפונה הסינית (או שעועית ירוקה), עגבניות השרי החצויות, החמוציות והערמונים.
  • 4 מקפיצים במשך כ- 3-4 דקות ומוסיפים את הנוזלים מבישול הניוקי.
  • 5 לאחר 2 דקות מוסיפים גם את הניוקי המבושל.
  • 6 מקפיצים היטב ומגישים עם גבינה משובחת מעל.
  • 7 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עלי המרווה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 17.6% 8.6% 72.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב