מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 843 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתקדםדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
צלעות עגל במרינדה
- 1 מעבירים את כל חומרי המרינדה לסיר ומביאים לרתיחה.
- 2 מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה.
- 3 מורידים מהאש ונותנים למרינדה להתקרר.
- 4 מעבירים את כל הירקות לקערה. שופכים מחצית מהמרינדה לקערה ומערבבים הכל ביחד.
- 5 מעבירים לתבנית אפייה, סוגרים בנייר פרגמנט ונייר כסף, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות לחצי שעה.
- 6 מוציאים מהתנור ומורידים את נייר הפרגמנט והכסף.
- 7 צורבים את הצלעות משני הצדדים במחבת או בגריל. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
- 8 מניחים את הצלעות בקערה. מוסיפים את החצי השני של המרינדה ומושחים את הצלעות היטב.
- 9 מניחים את הצלעות על הירקות שיצאו מהתנור ומחזירים את התבנית לתנור בלי כיסוי לעוד כחצי שעה (אפשר ליותר זמן או לפחות זמן, תלוי במידת העשייה הרצויה).
- 10 מוציאים את התבנית מהתנור, מניחים במרכז הצלחת מהירקות ועליהם מניחים את הצלעות.
- 11 בתיאבון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.1% |
11.9% |
23.9% |
60.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב