דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 386 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ספגטי עם ירקות
ספגטי עם ירקות
  • 1 מבשלים את הספגטי לפי ההוראות על גבי האריזה ומסננים.
  • 2 מטגנים בשמן בסיר שטוח ורחב את הבצל למשך כ- 5 דקות. מוסיפים את שאר הירקות מלבד הפטריות וממשיכים לטגן כ- 10-15 דקות.
  • 3 מוסיפים את התבלינים, מערבבים, מוסיפים את הפטריות ומערבבים לעוד כ- 2 דקות.
  • 4 מוסיפים את הספגטי ומערבבים לעוד כ- 5 דקות על אש קטנה.
  • 5 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להשתמש בספגטי מקמח מלא.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.7% 12.4% 11.4% 69.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב