דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 202 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סלט עגבניות ופולנטה
סלט עגבניות נהדר בתוספת קוביות פולנטה, צילום: אורן שלו
  • הכנת הפולנטה:
  • 1 לשים את עשבי התיבול והמלח בסיר עם מים ולחמם עד הרתחה.
  • 2 לאחר רתיחה להוציא את העשבים.
  • 3 להתחיל להוסיף את קמח התירס ולערבב עם מטרפה על אש נמוכה.
  • 4 לאחר שהסמיך לעבור לכף עץ, להוריד מהאש ולהוסיף את החמאה והפרמז`ן.
  • 5 לערבב, לשפוך לתבניות אינגליש קייק (כ- 2 תבניות) ולהכניס לקירור של 8 שעות (ניתן לשמור בקירור עד 4 ימים).
  • הכנת סלט העגבניות והרכבת המנה:
  • 1 בקערה לערבב את כל החומרים מלבד הפולנטה.
  • 2 לחתוך פולנטה לקוביות של 2X2 ס"מ, לצרוב במחבת עם מעט שמן זית עד שמשחים.
  • 3 להעביר את הסלט מהקערה לצלחת הגשה ולפזר את קוביות הפולנטה מעל.
  • 4 ניתן לפזר שבבי פרמז`ן מעל.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את המרווה, הרוקט והצלפים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. המתכון באדיבות "אנינה מטבח איטלקי".

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 32.4% 11.6% 53.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב