מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 262 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
שילוב מדהים בין בטטה לחמוציות
- 1 מחממים תנור ל- 200 מעלות.
- 2 מסדרים את פרוסות הבטטה בשכבה אחת על תבנית אפייה, זורים מעט מלח ופלפל (לפי הטעם) מעל וצולים כ- 12 דקות, רק עד שמתחיל להתרכך. מקררים.
- 3 בקערה קטנה או בצנצנת שמים את כל מרכיבי הרוטב, מערבבים היטב או מנערים עד שנהיה אחיד.
- 4 לאחר שהבטטה התקררה מעבירים אותה לקערה גדולה יחד עם יתר המרכיבים, מוסיפים את הרוטב ומצפים את כל הפרוסות.
- 5 מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים את הפטה מעל.
- 6 בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את עלי המיקרו או חבילת נבטי הצנונית.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7% |
17.4% |
11.1% |
64.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב