דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 185 גרם למנה\יחידה (6 חצאי תפוחי אדמה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
תפוח אדמה מוקרם עם פטריות
תפוחי אדמה אפויים מוקרמים במילוי פטריות
  • 1 לשטוף היטב את תפוחי האדמה ולהכניס לסיר.
  • 2 לכסות במים ולבשל חצי בישול. להוציא ולקרר מעט.
  • 3 במחבת להמיס את החמאה.
  • 4 לקצוץ את הפטריות ולהוסיף למחבת. לערבב.
  • 5 להוסיף את השמנת והתבלינים ולבשל עד להסמכה.
  • 6 לחצות את תפוחי האדמה לאורך.
  • 7 להוציא מעט מן המילוי - ליצור צורה של סירה.
  • 8 למלא כל סירה כזאת ב- 2 כפות מהמילוי של הפטריות.
  • 9 להניח את תפוחי האדמה בתבנית.
  • 10 לזרות מעט גבינה צהובה על כל אחת מהסירות.
  • 11 להכניס לאפייה בחום של 180 מעלות למשך 15-20 דקות עד שהגבינה נמסה ותפוחי האדמה עשויים.
  • 12 במידה ותפוחי האדמה עדיין לא מוכנים, יש לכסות בנייר כסף ולהמשיך באפייה עד להתרככותם המלאה.
  • 13 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 36.3% 12.7% 47.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב